Dierenarts Auwerda
Goede zorg met aandacht voor zowel u als uw huisdier
gebitsreiniging
Goede zorg met aandacht voor zowel u als uw huisdier
vaccinaties
Goede zorg met aandacht voor zowel u als uw huisdier

Het team van de dierenkliniek in Den Haag

Een huisdier is voor veel mensen echt een lid van het gezin. Net zoals u uw kinderen niet naar een vreemde brengt, wilt u ook weten wie uw geliefde huisdier gaat behandelen. U kunt bij ons daarom ook kosteloos een kennismakingsafspraak maken. Voor nu stellen we ons alvast even voor.

Dierenartsen van Dierenkliniek Auwerda

Dierenarts Auwerda; gebitsreiniging

Liesbeth Auwerda

Het is al meer dan 25 jaar geleden dat ik koos voor het veelzijdige beroep van dierenarts en ik heb er nog iedere dag plezier in. Ik heb de praktijk in 2002 overgenomen van Dhr. Schouten.

Het contact met zowel dieren als eigenaren, de best mogelijke zorg bieden en de praktijk aansturen, inspireren me voortdurend.

Gelukkig weet ik me gesteund door een groot team met vele, diverse kwaliteiten. Zo blijven we vernieuwen, verbeteren en houden we elkaar scherp. Dat geeft energie!

Na het werk kom ik thuis bij op de bank met mijn twee katten Cozy en Uno.

Dierenarts Auwerda; vaccinaties

Marinka Rijks

Na mijn afstuderen in Gent (België) in 2003 heb ik bij verschillende dierenartsenpraktijken in regio Den Haag gewerkt. Vanaf 2010 werk ik bij Dierenartspraktijk Auwerda. Ik kende de praktijk vanuit een vorige stage en vond het altijd al leuk. Het is een gezellige praktijk met veel tijd voor dier en eigenaar.

Daarnaast spreekt mij de combinatie van operaties, gebitsbehandelingen, onderzoeken en spreekuren mij aan. Zo ben ik heel blij met ons digitale röntgenapparaat en het recentelijk verkregen echotoestel. Op dit moment leg ik me dan ook verder toe op het maken van echo’s.

Thuis heb ik een kat met de naam Pietsa. Zij is ontzettend lief en ligt graag ’s avonds op mijn schoot. Als ik vrij ben, ben ik meestal op pad met mijn lieve zoon en dochter. Blijft er nog wat tijd over: dan lees ik een boekje of ga ik hardlopen.

Dierenarts Auwerda; chippen

Brenda Ooms

In 1997 studeerde ik af als dierenarts waarna ik jarenlang gewerkt heb in dierenartspraktijken in Den Haag en omgeving. Ik ben de vaste waarnemer in de praktijk als dierenarts Auwerda of dierenarts Rijks niet aanwezig zijn.

In 2007 heb ik een opleiding Orthomoleculaire geneeskunde (werking van voedingssupplementen) gevolgd. Hierna heb ik nog succesvol een opleiding accupunctuur- en chiropractie bij dieren afgerond.

In mijn eigen praktijk pas ik acupunctuur, chiropractie en voedingssupplementen regelmatig toe, als aanvulling op reguliere behandelingen van collega's.

Assistentes van Dierenkliniek Auwerda

Dierenarts Auwerda; steriliseren

Barry van Leeuwen

Inmiddels ben ik al 25 jaar aan de praktijk verbonden. Maar misschien is mijn hondje Bonsai nog wel een bekender gezicht in de praktijk. Zij was namelijk al jaren de praktijkmascotte. Na haar overlijden in 2017 is de Spaanse Brisa met veel succes haar taak komen overnemen.

Voor mijn werk verricht ik een groot deel van de praktijkadministratie.

Brisa en ik wonen samen met twee mooie poezendames, Dorus en Catootje, en met nog een kater, Dirk. 

Dierenarts Auwerda; vlooienbestrijding

Sandra Harder

Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Na jaren gewerkt te hebben als juridisch secretaresse besloot ik voor mijn grote passie te gaan: dieren. Bij Dierenartspraktijk Auwerda was een vacature vrijgekomen en op voorwaarde dat ik de opleiding tot paraveterinair zou gaan volgen, ben ik hier in dienst getreden. 

In de praktijk ben ik meestal het vaste aanspreekpunt op het gebied van kattengedrag. Door opleiding en ervaring hoop ik katteneigenaren te voorzien van advies en tips bij bijvoorbeeld probleemgedrag van hun kat. Ook houd ik de facebookpagina en website van de praktijk bij.

Thuis ben ik het trotse personeel van senior katten Tommy en Snowy en heb ik een Amerikaanse Bulldog Ben.

Dierenarts Auwerda; vlooienbestrijding

Inge van Winden

Van jongs af ben ik gefascineerd door dieren en de natuur. Tijdens mijn hbo-studie (Dier- en Veehouderij) en in het werkveld heb ik veel geleerd over dierengedrag.

Sinds 2010 werk ik bij Dierenpraktijk Auwerda als dierenartsassistente. In eerste instantie als oproepkracht, maar inmiddels een vaste dag in de week. Mijn interesse gaat vooral uit naar konijnen. Door het jarenlang onderhouden van huiskonijnen heb ik mijn passie en kennis over het ras flink vergroot. Op dit moment geniet huiskonijn Alice bij mij van haar oude dag (12,5 jaar!).

Naast mijn werk als dierenassistente heb ik een eigen bedrijf en ben ik werkzaam als huisdierenfotograaf.

Dierenarts Auwerda; vlooienbestrijding

Emilie Nicolaï

Al sinds jongs af aan wist ik dat ik graag met dieren wilde werken. Toen ik het beroep dierenartsassistente leerde kennen, wist ik: dit wil ik ook doen.

In 2015 ben ik afgestudeerd als paraveterinair dierenartsassistente.

Na 1,5 jaar bij een tuincentrum op de dierenafdeling te hebben gewerkt, begon ik toch steeds meer naar het werken in een dierenkliniek te verlangen. Op het moment dat ik een vacature zag staan, heb ik mijn kans gepakt. Nu werk ik hier sinds 2017 met veel plezier.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn eigen katten Mini, Tijgertje, Dropje en Jaapie, mijn konijn Nora en mijn vissen.